{"html":"
\r
\r
\r \r \"Tapas\r <\/a>\r\r
\r
\r
\r\r \r Bacallau con cogomelos e casta\u00f1as<\/span>\r \r <\/div>\r <\/div>\r <\/div>\r\r <\/div>\r\r
\r
Tapas Ourense<\/div>\r
Un peixe no monte<\/div>\r
\r 2,50 \u20ac<\/span>\r <\/i> Localizaci\u00f3n<\/span><\/a>\r <\/div>\r <\/div>\r \r\r <\/div>\r <\/div>\r
\r
\r
\r \r \"O\r <\/a>\r\r
\r
\r
\r\r \r Boli\u00f1as de croca de boi con boletos e casta\u00f1as acompa\u00f1adas dunha salsi\u00f1a de reduci\u00f3n do noso tinto menc\u00eda. <\/span>\r \r <\/div>\r <\/div>\r <\/div>\r\r <\/div>\r\r
\r
O Pepi\u00f1o de Allariz<\/div>\r
Conserva quente de boi<\/div>\r
\r 2,50 \u20ac<\/span>\r <\/i> Localizaci\u00f3n<\/span><\/a>\r <\/div>\r <\/div>\r \r\r <\/div>\r <\/div>\r
\r
\r
\r \r \"Rustic\"\r <\/a>\r\r
\r
\r
\r\r \r Barqui\u00f1o de pl\u00e1tano fritido enchido con gambas e salsa de cogomelos, acompa\u00f1ado con salsa de guacamole.<\/span>\r \r <\/div>\r <\/div>\r <\/div>\r\r <\/div>\r\r
\r
Rustic<\/div>\r
Tost\u00f3n de gamba<\/div>\r
\r 2,50 \u20ac<\/span>\r <\/i> Localizaci\u00f3n<\/span><\/a>\r Apto cel\u00edacos<\/span>\r <\/div>\r <\/div>\r \r\r <\/div>\r <\/div>\r
\r
\r
\r \r \"Nopal\"\r <\/a>\r\r
\r
\r
\r\r \r Polo guisado con cebola e axiote (ex\u00f3tica salsa mexicana non picante) sobre torta de millo fritida e regada con prebe de casta\u00f1as.<\/span>\r \r <\/div>\r <\/div>\r <\/div>\r\r <\/div>\r\r
\r
Nopal<\/div>\r
Taco Nopal Galmex<\/div>\r
\r 2,50 \u20ac<\/span>\r <\/i> Localizaci\u00f3n<\/span><\/a>\r <\/div>\r <\/div>\r \r\r <\/div>\r <\/div>\r