Aberto o prazo de inscripción no concurso de pinchos Primavera 2017
Unha nova edición do Concurso de Pinchos Sabores de Ourense está xa en preparación. Organizado conxuntamente pola Concellería de Turismo e Termalismo de Ourense e a Unión de Hosteleros Ourensanos (UHO), esta 6ª edición desenvolveráse do 27 de abril ao 7 de maio, coincidindo coa celebración dos Maios, Festa de Interese Turístico.
Como cada primavera, o requisito imprescindible para participar é que os pinchos estean elaborados con materias primas frescas e de tempada, de produción integrada ou ecolóxica, buscando potenciar así os produtos locais. O importe máximo dos pinchos será 2,50 €: prezos populares ao alcance de todos os petos.
O prazo para os establecementos que queiran participar xa está aberto. Teñen ata o 3 de abril para inscribirse, aportando o formulario de inscrición debidamente cuberto e un xustificante de pagamento da cota de inscrición, que será de 50 €. Tanto a ficha como as bases do concurso poden descargarse nos seguintes botóns.
[button color=”grey” size=”large” link=”http://saboresdeourense.turismodeourense.gal/wp-content/uploads/sites/2/2017/03/bases-sabores-primavera-2017.pdf” target=””] descargar as BASES DO CONCURSO[/button]
[button color=”red” size=”large” link=”http://saboresdeourense.turismodeourense.gal/wp-content/uploads/sites/2/2017/03/ficha-inscrición-sabores-primavera-2017.pdf” target=””] descargar a FICHA DE INSCRICIÓN[/button]