Share
Google+LinkedInPinterest

Gran Final – Outono 2017

A partir das 11.00 horas, no Restaurante El Coto (Reza, 11) estades convidados a participar dunha xornada moi especial adicada a un dos produtos gastronómicos máis interesantes e máis apetitoso do outono, os cogomelos.

  • 11.00 h – Showcooking «Sabores de Ourense e cogomelos», cos cociñeiros Jesús Prieto Marquiegui e Jesús Prieto Serrano, de Restaurante Serrano, Astorga.
  • 12.30 h – Mesa redonda  «Cogomelos por Ourense»:
    • Modera: Javier Outomuro, de Restaurante A Taberna de Ourense. Presidente da UHO
    • Participan:
      • Jesús Prieto Marquiegui e Jesús Prieto Serrano – Restaurante Serrano (Astorga)
      • Restaurante Arume (Barcelona), concursante do programa Top Chef.
      • Manuel Domínguez – Restaurante Lúa (Madrid)
      • Daniel López – Restaurante O Camiño do Inglés (Ferrol). Gañador do V Campeonato de España Tapas para Gourmets.
  • 13.00 h – Viño e Sesión de Networking

Pola tarde, a partir das 16.00 horas, dará comezo, no mesmo Restaurante El Coto,  a degustación a cargo do xurado profesional para elixir os gañadores desta 10º edición. Moita sorte aos participantes!

+ info en gerencia@uhou.es